+358 (0) 500 401351 ville.ranta@trafore.fi

IT-Palvelut

Trafore Oy IT-Palvelut

IT-Palvelut

Posted By Lucia Nazzaro

4D web-kehitys / A’vot tuoteperhe

A´vot! on Trafore Oy:n valmistama erilaisten taloushallintoon liittyvien ohjelmien tuoteperhe. Tuotteita on kehitetty ja sovitettu erilaisiin asiakkaan tarpeisiin jo vuodesta 1991 maahantuomallamme 4D kehittimellä. Tämän ansiosta sovellukset toimivat sekä Mac että Windows tietokoneissa.

4D web-kehitys

Exim, matkalla kohti “maas” -mallia

Olemme 1.11.2007 alkaen hallinnoineen Exim -ohjelmistoa ja sen palveluita.
Sovelluksen lähes 20-vuotisen kehityshistorian aikana se on opittu tuntemaan parhaimpana ja laajimpana alan sovelluksena. Tuemme edelleen kaikkia versioita käyttötarpeesi mukaan.

Eximissä eri toiminteet on jaettu selkeästi omiin “moduuleihin”. Ohjelman käynnistyttyä on käyttäjän helppo valita mitä haluaa tehdä. Ajopäiväkirjat tulevat suoraan Traforen kehittämästä ajoseurantapalvelimesta.

Ajot-osiossa käsitellään ajoseurantaa ja siihen liittyvää raportointia. Ajopäiväkirjat ovat käytettävissäsi päivämäärän ja/tai auton mukaisesti. Työaikaseuranta on automaattista, ja luettavissa suoraan palkanlaskentaan. Ajotapahtumia voidaan eritellä vuoro- tai kuljettajakohtaisesti.

Palkat-osiossa voidaan lukea yhdellä komennolla palkkakauden kaikki tapahtumat ajoseurannasta ja kirjata ne täysautomaattisesti tulostusvalmiiksi palkkakorteiksi.

Exim Verkkosivu